Home » Shake Story

Welkom bij Shake With Me,

 

Shake With Me is bedoeld voor dames en heren die willen beginnen,  bezig zijn of inmiddels al hun doel hebben bereikt doormiddel van een Shake Dieet.  Ik hoor je nu al denken, Wat is een shake dieet nou?? Je kan een shake dieet op verschillende manieren in het dagelijkse leven nuttigen waardoor je 1,2 of 3x per dag je vaste voedsel inruilt voor een maaltijdvervangende shake.

 

Shakes zijn momenteel net zo ''HIP'' als Squaten voor de juiste Brazilian Booty. 

Laten we de voordelen van een shake is op een rijtje zetten:

  • Het kost veel minder moeite om iets te drinken in plaats van een bepaald voedingsmiddel te eten.
  • Een shake is sneller gemaakt dan een maaltijd.
  • Een shake vult de maag en vermindert daardoor het hongergevoel.
  • De voedingsstoffen worden snel opgenomen door het lichaam.

 

De reden waarom je neigt naar een shake dieet? Op termijn natuurlijk je doel behalen! Mijn leven is namelijk een oorlogsgebied als het om de weegschaal gaat! Vorig jaar heb ik doormiddel van het Cambridge Weight Plan 500 Shake Dieet 15 kilo kunnen wegschrappen op de weegschaal. Echter dien je wel op de juiste wijze het dieet af te ronden anders kan je de mist ingaan. Dit heb ik helaas niet gedaan vorig jaar waardoor ik 4 kilo ben aangekomen afgelopen jaar. Mag ik eerlijk zijn tegen jullie? Ik ben namelijk  gaan schransen op vakanties gedurende jaar en mij helemaal niet bezig gehouden met mijn zogenaamde nieuwe levensstijl.

 

Shake With Me is ontstaan op een regenachtige herfstdag. Ik liep de sportschool uit en raakte aan de praat met de receptioniste. Je kent het vast wel, een beetje ouwehoeren over die o zo vermoeiende en zware uur in de sportschool en helemaal bent uitgeput! Tijdens mijn gesprek was ik bezig met het shaken van mijn Shake Dieet. De receptioniste vroeg wat voor shake ik aan het drinken was en of het wel zo verstandig was? Mijn woorden waren; Tuurlijk wel tante Bep! Probeer het en  Shake With Me!

 

Ik ben een persoon die een stok achter de deur nodig heeft tijdens zo een periode waar het enkel draait om shaken en discipline. Daarom kies ik ook voor het Cambridge 500 dieet, Elke week een weegmoment bij mijn consulente en wil mijzelf en andere motiveren doormiddel van deze blog.

 

Waarom 1 stok achter de deur hebben als je ook voor meerdere stokken kan zorgen ;)

 

Liefs,

Shake With Me