Home » Shake Blog

Shake de dag!

Ik denk dat iedereen weleens van Carpe  Diem of van Pluk de dag heeft gehoord.

Nou, na vandaag geloof ik in een nieuwe motto; Hierbij introduceer  ik de ''Shake'' de hele dag motto.

Man o man waar ben ik toch aan begonnen. Gisteren heb ik tijdens het kijken van een serie een zak chips naar binnen gewerkt zonder spijt natuurlijk en vandaag moet ik mijzelf dwingen om geen chippie in mijn mik te dauwen. 

 

Ik begin namelijk vandaag aan mijn avontuur om de 5 als 1e getal te willen zien bij mijn allergrootste vijand!  Mijn doel is daarom ook om minimaal 10 kilo af te vallen zodat ik die 5 in mijn pocket kan steken. 

Nu denken jullie vast, Wie is dat mens toch die zich niet eens even netjes voorstelt!  Aangenaam ik ben Souhailla, een holle bollie meissie die de weegschaal als het oorlogsgebied ziet in haar ogen.

Een gebied waar ik niet wil komen, Helaas wordt ik wekelijks geconfronteerd zodra ik de paskamer instap om een kledingstuk te passen ben bij de Zara! Uhh dame,  Heb je dit jurkje ook in een maatje M? Uhhh dame,  ik denk toch een maatje L!

Maatje L staat in mijn hoofd DIK aangeduid als de L van Loos dat VET uit je lichaam!

Nu denken vele mensen, Een L is toch een normale kleding maat? Ja dat klopt als je minimaal 1.75m bent is dat de gemiddelde maat die heel Nederland draagt dat klopt! Bij een lengte van nog geen 1.60m is dat niet gezond en niet normaal, Althans zo zie ik het! Mag nog wel een eigen mening hebben toch?

 

Nou daar gaan we dan, Dag 1;  Opgestaan met de gedachtes dat vandaag het roer wordt omgegooid! Geen belegd broodje meer van de Keurslager, Geen pancakes meer van The Breakfast Club Amsterdam en geen omelet meer van Omelegg, Maar waar ik een ERROR in mijn harses kreeg was de reminder der reminders! Mijn twee keer dagelijkse Latte Machiato SHOT!

What the fuck doe ik mijzelf weer aan hoor ik een paar keer in mijn hoofd. Dat is die kleine devil in mij!

Gelukkig zegt het lieve ini mini engeltje in mij '' Focus op dat ene mooie jurkje die zag en denk dat de zomer collectie volgend jaar nog bloter zal zijn! Zie jij jezelf alweer met die jutezak in het Zwembad liggen? Mijn knop is om en ik ga ervoor!!!

 

Liefs,

Sou